Karensmindeskolen

Boller i karry med ris (228): 27 kr

varebillede Boller i karry med ris (vare nr. 228)


Varm hjemmelavede boller i karry serveres med ris.

Kødboller fremstillet af flæskefars med maks. 12% fedt, æg, mel, salt og peber. Karry sauce fremstillet af grisefond fra kødboller koges sammen med gulerødder, æbler, knoldselleri. Saucen smages til med madras karry pulver, salt og peber. Og den er jævnet med maizena.

1 Portion kødboller i karry med ris består af ca. 100 g kødboller, 2 dl karry sauce og 200 g ris.

Retten indholder ca. 648 Kcal, 18% protein, 55% kulhydrat, 26% fedt og ca. 1% fiber.

Madras karry: Ingredienser: Koriander, gurkemeje, SENNEPsfrø, kikærtepulbver, salt, spidskommen, fennikelfrø, birkes, bukkehornspulver, hvidløgspulver, karrybladepulver, sort peber pulver. . Kan indeholde spor af: gluten,nødder, mælk, peanut, soja, sesam

Fond: Salt, 18% hønsefedt, oksefedt, glukosesirup, aroma, 2% kylling, syre (citronsyre, mælkesyre, calciumlactat), krydderier (hvid peber, gurkemeje), karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt.
Indeholder: E330 - Citronsyre Indeholder: E270 - Mælkesyre Indeholder: E327 - Calciumlactat

Vægt: 500g

Næringsindhold pr. 100g
Energi: 2712kJ
Protein: 18g
Fedt: 27g
  heraf mættet fedt: 27g
Kulhydrat: 55g
Kostfibre: 1g
Salt: 2g