Skørping IdrætsCenter
Skolemaden er fremstillet hos Skørping IdrætsCenter, alle retter er lavet fra bunden, og energiberegnet af vores egen uddannede personale.

Bestilling og betaling foregår over nettet, og beskrivelse af bestilling og betaling kan læses på hjemmesiden.

Bestillingen er åben for dagens bestilling til om morgenen kl. 7.30. Derefter er det ikke muligt at bestille til
denne dag. Bestillingen leveres på skolen kl. 11.30

Er der spørgsmål til bestilling og betaling skal administrator kontaktes på 70 22 29 10

Drejer det sig om allegener, kan der kontaktes på 98 39 17 66 (man-fredag kl. 8:30-14:00) Eller via mail siccafeteria@gmail.com


Der tages i fremstillingen af skolemaden udgangspunkt i de officielle anbefalinger, hvor der stilles krav til indhold af fiber i brødet, mængden af frugt og grønt, fedtindhold samt sukkerindhold.

Desuden bliver der i skolemaden stillet krav til energiindholdet i de retter der bliver udbudt, det bliver sikret at eleverne på skolen får den energi de har behov for. Det anbefales at mellem 25-35% af den samlede energi skal komme fra middagsmåltidet. Derfor indeholder retterne mellem 501 kcal og 621 kcal. da det er behovet for børn mellem 7-15 år. Desuden laves der enkelte delmåltider som ikke kan udgøre et helt måltid men kan være et supplement til madpakken.

Det er synligt på hver enkelt ret hvor meget energi (kcal) retten indeholder samt om retten svarer til et helt måltid eller et delmåltid.